DJ-utstyr

Dersom du har tenkt å prøve deg som DJ, er dette i dag enklere enn noensinne. På nettet finner du både digitalt, datamaskin- og vinylbasert utstyr til DJ-oppsett. I bunn og grunn trenger du bare en bærbar pc og programvare, et godt eksempel her er Native Instruments’ Traktor Scratch Pro. Med dette på plass, kan du begynne miksingen av egne sett. Ønsker du imidlertid å slå på stortrommen, kan vi peke deg i rett retning.

Pioneer DJ XDJ-RX2

Du kan med fordel vurdere produkter fra Pioneer DJ, som står for Pioneer Corporation sitt utvalg av utstyr til DJ-er. Vil du ha en alt-i-ett-pakke kan vi anbefale Pioneer DJ XDJ-RX2. Denne DJ-kontrolleren er en oppgrader utgave av den velkjente XDJ-RX, i tillegg har den egenskaper og funksjoner fra serien NSX2. Med dette to-kanals, to-dekks alt-i-ett-systemet har du det du trenger til en autentisk DJ-opplevelse, enten den kobles til musikk du har på en USB-enhet eller til rekordbox DJ fra bærbar pc.

XDJ-RX2-modellen har en 7-tommers touch-skjerm, QWERTY-søk, i tillegg til en del funksjoner du også finner i modeller som DJM-9000NXS2 og CDJ-2000NXS2, som sporfilter, skruknapp, snarveier, Beat FX og Sound Colour FX. På alle dekkene finner du 8 store performance pads, som er flerfargede og gir deg kontroll av Beat Jump, Beat Loop, Slip Loop og Hot Cues. Med disse funksjonene kan du ta dine DJ-forestillinger til et nytt nivå.

Husk at kvalitet koster, og for å eie en Pioneer DJ XDJ-RX2 må du kanskje ut med minst 16 000 kroner. Er du imidlertid fast bestemt på å være DJ og gjøre det bra, er dette en knallinvestering. Denne DJ-pakken gir deg nemlig alt du trenger og litt til. Du kan bestille denne modellen på nettsteder som for eksempel Gear4music.no, som også gir deg 2 års garanti hvis du ønsker det. En ekstra trygghet på 6 år kan også kjøpes til rett under tusenlappen.